Rolex GMT – master II, nieuw goud en twee kleuren beschikbaar

Rolex GMT master II, geelgoud, tweekleurig. Deze combinatie, en in het bijzonder de referentie All – Gold, verrast met zijn mix van grijs en goud. Een verder bewijs dat Pas Cher replica rolex deze collectie ziet als een plek om te experimenteren. Vergeleken met andere Rolex 2023-releases is dit ongetwijfeld een van de meest verkennende stukken in de Day-date-reeks.

De nieuwe tweekleurige versie voegt zich bij het huidige assortiment als het enige staal/gouden product op een Rolex Anniversary Swiss Movement-armband, waardoor het extra impact krijgt als een nieuw Vintage-stuk waar verzamelaars van kunnen genieten, hoewel dat geen probleem is, zelfs in de huidige zwakke tijden. Rolex-markt.

Te oordelen naar de huidige staat van de GMT master II-reeks, was het tot vandaag ongetwijfeld een wereld van Oyster Steel. Slechts twee van de tien referenties zijn duidelijk goud, terwijl de andere twee varianten een structuur hebben die volledig in witgoud is, waardoor ze geïntegreerd zijn met de andere stalen reeksen. Rolex AAA replica horloges voegde goud toe aan de mashup en introduceerde niet alleen een nieuwe kleur in de GMT master II-reeks, maar ook helderder en meer onderscheidend in vergelijking met de meer ingetogen Everose-versie.


replica horloges, replica rolex, replica horloges kopen, replica bretiling, replica omega