Nagyon jó minőségű replika óra, értéktől függetlenül

A számlap, akárcsak az általunk ismert Sky dweller, mentazöld, fekete és kék – zöld színekben kapható. Meg kell jegyezni, hogy a fodormenta korábban csak a datejust-on volt elérhető. A küklopsz dátuma mindig 3 óra, csakúgy, mint az eltolásban forgó, 24 órás rolex replika AAA óragyűrű, amely a referencia időzónát mutatja. Összeköti a szerkezetet, a koronát és az előlapot az egyes órafunkciók gyors kiválasztásához és egyszerű beállításához.

A megfelelő indikátorok mindegyikét alkalmazták, és a Rolex replika órák chromalight lumenét tartalmazzák, míg a jelölőn kívül található az éves naptárjelző, amelyet a Rolex Sarosnak hív: egy piros jelző mozog a kerület mentén, és megjeleníti az év hónapjait. A megfelelő vezérlőkaros kézibeszélő részben üreges a második időzóna ideális leolvasásához. A számlap textúrája napsütötte, és csillogást kölcsönöz a Rolex Sky lakója, Pas Cher Suisse általános nevének, míg a 24 órás gyűrű matt felülete egy kis kontrasztot teremt.

A szerkezet hatékony és hőálló chronergy menekülővel, paraflex csillapító rendszerrel és a márkajelzéssel ellátott kék parakróm hajrugóval rendelkezik. 28 800 VPH-val működik háromnapos teljesítménytartalékkal, és természetesen szuperlatívusz, vagyis –/+ 2 másodperc/másodperc sebességgel lehet hangolni és tesztelni. A márka 10 éves karbantartási ciklust javasol mozgásaira.


replika órák, Replika órák olcsón, Rolex Replika órák